Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

APPS DIE HET VERSCHIL MAKEN VOOR JOUW BEDRIJF

Al eens gedacht aan apps voor je verkoop, service of administratie?
Ben je op zoek naar oplossingen om zaken te digitaliseren vanop je smartphone?
En wil je ook weten hoe je informatie en data meer kan ontsluiten voor jouw bedrijf?

 

We hebben allemaal apps op onze smartphone. Maar denk je er ook aan om specifieke zakelijke apps te implementeren voor jouw bedrijf? Zie ook jij daar nieuwe opportuniteiten in? Praat dan zeker eens met ons!

Want wij hebben kant-en-klare apps voor verschillende sectoren, En we bouwen extra applicaties op maat voor klanten. 

rental offimac clients

MICROSOFT POWER IS HET PLATFORM VOOR ONZE APPS

Ook voor het bouwen van apps kiezen klanten graag voor een stabiele en betrouwbare partner. Microsoft heeft ook een sterk platform hiervoor. Zodat klanten een sterk digitaal geheel krijgen, maar vooral ook: zodat klanten zeker zijn van de continuïteit en samenwerking van hun software.

Het Power-platform van Microsoft is een belangrijk ecosysteem voor de nieuwe generatie van mobiele en digitale toepassingen. Met Power Apps kunnen we apps en portalen bouwen die gemakkelijk verbindingen maken met data. En met Power BI leveren we een zeer krachtige oplossing voor managementrapportering en business intelligence. Power Automate laat ons toe verbindingen met honderden apps en services te maken om werkstromen te automatiseren. En de Power Virtual Agents leveren chatbots om in gesprek te gaan met klanten en medewerkers.

Het Microsoft Power-platform is echt zeer krachtig en omvat moderne, innovatieve toepassingen voor digitalisering. Bovendien is het een strategisch platform waaraan Microsoft in de toekomst nog meer nieuwe technologie zoals AI en andere toepassingen zal toevoegen. Kiezen voor Microsoft Power-oplossingen is dus ook voor jouw bedrijf een strategisch verstandige keuze.

Meer weten over de mogelijkheden van Power? Contacteer ons om te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen doen!

rental offimac clients

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

Omdat we we zelf geen ICT-afdeling in huis hebben, is het voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?