Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BUSINESS CENTRAL IS DE KRACHTIGE MICROSOFT BEDRIJFSSOFTWARE

Denk je aan goede software om jouw bedrijf mee aan te sturen?
Zoek je een betrouwbare, betaalbare en toekomstgerichte oplossing hiervoor?
En heb je al kennisgemaakt met de moderne bedrijfssoftware Business Central van Microsoft?

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is software voor bedrijfsadministratie, planning en management. Het doel van deze software is om processen efficiënt aan te sturen, administraties te verlichten en kosten te verlagen. En om KMO’s aan te sturen vanuit 1 krachtig softwareplatform.

Sinds 1996 implementeert Offimac bedrijfssoftware van Microsoft. Deze software heette toen nog Navision. En dankzij haar lange historiek met Navision is Offimac vandaag 1 van de meest ervaren Business Central partners in België. Naast veel ervaring en expertise beschikt Offimac ook over veel sectorspecifieke oplossingen voor dit softwareplatform. Al deze factoren samen maken dat je voor deze software zeer goed zit bij Offimac!

rental offimac clients

BUSINESS CENTRAL IS BETROUWBARE BEDRIJFSSOFTWARE VAN A TOT Z

Deze bedrijfssoftware vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie efficiënt doorstroomt van order tot facturatie. En zodat mensen geen nodeloos werk moeten doen. Bovendien krijgen bedrijven daardoor ook meer tijd voor hun klanten. En kunnen ze zorgen dat de zaken volgens planning verlopen. Met Business Central software beschik je over een geïntegreerde oplossing die erg betrouwbaar is. En die er voor zorgt dat jij korter op de bal kunt spelen. 

rental offimac business central rental software

Je kan je pakket modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk laten maken bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kunt inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel in de productiehal, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket. 

Met de Business Central software krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Microsoft wil de beste bedrijfssoftware zijn. En met meer dan 160.000 klanten in 195 landen is Microsoft Dynamics 365 Business Central een zeer stabiele, vaste waarde. Deze grote klantenbasis garandeert stabiliteit. Zij zorgt er voor dat klanten digitale zekerheid krijgen, en dat Microsoft ook blijft investeren voor de lange termijn. En dat biedt grote voordelen voor klanten.

Dit pakkt werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint, PowerBI, PowerApps en nog andere software. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over Microsoft Dynamics 365 Business Central software voor uw branche? Het is gewoon de beste oplossing!

MET BUSINESS CENTRAL KAN JE ONDER ANDERE DEZE AFDELINGEN AANSTUREN

 • CRM & Marketing
 • Verkoop
 • Aankoop
 • Voorraad en magazijnen
 • Logistiek
 • Supply Chain
 • Jobs
 • Personeel
 • Boekhouding
 • Financieel Beheer
 • Electronisch bankieren
 • Productie
 • Services

DE KRACHT VAN 365 BUSINES CENTRAL SAMENGEVAT IN 1 FIGUUR

We kunnen veel vertellen over Business Central. Omdat we ook heel erg geloven in deze oplossing. Maar deze figuur vat de sterktes volgens ons heel goed samen:

ONTDEK MEER OVER ONZE SECTORSOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor KMO-bedrijven. En daarmee zijn we uniek. Ontdek hier meer over enkele van onze sectorsoftware:

GECONTACTEERD WORDEN?