Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

PROJECTSOFTWARE DIE HET VERSCHIL MAAKT

Ben je actief in projectmanagement?
En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Offimac projectsoftware voor goed projectmanagement?
Of wil je meer weten over de kracht van deze mobiele software voor projectmanagement?

 

Offimac Business Central projectsoftware is een sterke projectoplossing. Met dit systeem kan je heel je bedrijf aansturen. En zorgen voor een moderne dynamiek in jouw projectbedrijf. Want goede projectsoftware zorgt dynamiek, innovatie en efficiënte bedrijfsprocessen.

rental offimac clients

ONZE PROJECTSOFTWARE IS EEN TOTAALOPLOSSING

Onze geïntegreerde projectsoftware is een totaaloplossing met modules voor elke afdeling van uw bedrijf, van calculatie tot boekhouding.

En die oplossing maakt het mogelijk om alle afdelingen efficiënt aan te sturen aan de hand van 1 overkoepelend softwaresysteem. Tal van studies bewijzen ook dat zulk systeem voor efficiëntie, winst en besparingen zorgt. 

In onze Business Central software voor projectmanagement moet informatie maar 1 maal ingegeven worden. Het pakket zorgt er voor dat de informatie gedeeld wordt met andere afdelingen op het platform, zodat dubbelwerk niet meer voorkomt. En dit is hoe software voor projectmanagement hoort te zijn.

Al de modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Bovendien werkt ons pakket ook naadloos samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag met de Offimac software voor projectmanagement. Want het is zeer gebruiksvriendelijke projectsoftware voor modern projectbeheer!

Dit zijn enkele van de modules uit onze oplossing, met daarbij ook een specifiek calculatieprogramma:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

ONZE PROJECTSOFTWARE IS STAP VOOR STAP UIT TE BOUWEN

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne projectbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Onze software voor projectmanagement werd ontwikkeld op basis van 30 jaar ervaring in projectbeheer. Deze software voor projectbeheer werd gebouwd volgens ISO:9001 en is na lange testen ook gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke kwaliteitsbewijzen zijn. Want onze software voldoet aan de strengste normen.

De Offimac projectsoftware is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote projectbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst. Het is moderne, duurzame en zeer betrouwbare software voor projecten die helpt om administraties te verlichten en processen te versnellen. 

ONTDEK BUSINESS CENTRAL VAN MICROSOFT, DE BASIS VOOR ONZE OPLOSSING

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE PROJECTSOFTWARE VOOR PROJECTBEDRIJVEN

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN ZEER GOEDE KEUZES VOOR UW BEDRIJF

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor projectbeheer werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

Onze software is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Onze software voor projectmanagement kan u uitbreiden met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

OPLOSSINGEN DIE COMPLEMENTAIR ZIJN MET ONZE SOFTWARE VOOR UW BRANCHE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software voor projectbedrijven:

 

GECONTACTEERD WORDEN?