Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR SERVICEBEHEER DIE ZEER COMPLEET IS

Heb je interesse in moderne en mobiele software voor servicebeheer?
Want je wilt je bedrijf efficiënter laten werken?
En je wilt dit graag doen met 1 pakket dat heel je bedrijf kan aansturen?

 

Dan zijn wij jouw partner!

Want door het implementeren van onze software voor servicebeher kan je de efficiëntie van je bedrijf verhogen door minder administratie. En daarmee kan je natuurlijk ook de kosten reduceren. Wat op zijn beurt leidt tot meer winst. Daarom is goede software een must vandaag de dag.  Dus laat je inspireren door onze software voor servicebeheer!

Want wij hebben veel kant-en-klare software voor service en onderhoud. En we hebben meer dan 40 jaar praktijkervaring

rental offimac clients

KRACHTIGE SOFTWARE VOOR SERVICEBEHEER VAN A TOT Z

Onze software voor service en onderhoud is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En meer specifiek op het Business Central softwareplatform. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor KMO-bedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor servicebedrijven bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat van de verhuur ingericht is. En veel kant-en-klare functionaliteiten bevat die u snel in gebruik kunt nemen. Zodat maatwerk niet nodig is. En je snel kunt schakelen door een kortere implementatietijd. Bovendien kun je onze software voor service en onderhoud makkelijk uitbreiden met onze andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer. Want ook dat zijn bouwstenen voor een goed digitaal systeem.

De Offimac software voor servicebeheer ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Ons softwaresysteem vermindert uw administratie, zorgt voor een goede organisatie en helpt je kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van bestek tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor servicebedrijven is een geïntegreerde oplossing voor KMO-bedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat servicebedrijven kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor service en onderhoud:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Service-artikelen

R

Servicebeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONZE SOFTWARE VOOR SERVICEBEHEER IS MODERN, MOBIEL EN MODULAIR

Als je software voor service en onderhoud wil implementeren in jouw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen binnen uw bedrijf gerealiseerd worden. Je kan gaan voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van je bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen zal je boeken als je al je afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan je dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al je afdelingen aan te sturen. Zoals onze oplossing. Want ons pakket biedt grote voordelen van samenwerking en synchronisatie.

Daarnaast is het vandaag de dag ook een absolute must dat software voor servicemanagement mobiel is. Want meer en meer werk gebeurt mobiel. 

Onze software voor servicebeheer is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kan je gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werken je medewerkers waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En medewerkers op de baan kiezen waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat iedereen steeds heel makkelijk aan informatie en opdrachten kan. En zodat iedereen dus ook steeds kan werken voor klanten.

 

rental offimac business central rental software

Binnen ons systeem kan je kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je van start gaan met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want veel servicemedewerkers zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software voor servicebedrijven zich aan al naargelang het toestel en de plek waar men werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus waarom zou u nog twijfelen aan ons sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap kunt laten groeien? Dan ons zit je gewoon zeer goed! 

Deze mobiele eigenschappen dankt onze software voor service en onderhoud aan de sterke fundamenten waarop onze toepassingen gebouwd zijn: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

TWAALF VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR SERVICE EN ONDERHOUD

Onze software voor service en onderhoud is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze oplossing:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN DE BESTE PARTNERS VOOR SOFTWARE VOOR SERVICE

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor servicemanagement zit je goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd. Wij kennen de servicewereld. En we luisteren al meer dan 40 jaar naar klanten hoe we hen vandaag en morgen kunnen helpen.

ANDERE ICT-OPLOSSINGEN DIE JE KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE TOEPASSINGEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de verhuursector. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel van onze aanpak is dat dit zorgt voor kwaliteit. En dat het servicebedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

GECONTACTEERD WORDEN?