Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

VERHUURSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT

Op zoek naar een goede verhuursoftware voor je bedrijf?
Want je wil efficiënt werken?
En wil je dit graag doen met 1 pakket en zo weinig mogelijk administratie?

 

Dan zijn wij de juiste partner voor jouw bedrijf!

Want met onze verhuursoftware kan je de efficiëntie van je bedrijf verhogen door minder administratie. En kort op de bal spelen naar klanten. Want snel en efficiënt klanten bedienen, dat is waar het in de verhuurbranche om draait. En daar is onze verhuursoftware een zeer goede hulp voor. Wij zijn er van overtuigd dat we de beste oplossing voor de verhuur in huis hebben. En we hebben meer dan 40 jaar ervaring hierin. Dus laat je inspireren door onze verhuursoftware!

rental offimac clients

KRACHTIGE VERHUURSOFTWARE VOOR VERHUUR VAN A TOT Z

Onze verhuursoftware is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En meer specifiek op het Business Central softwareplatform. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor KMO-bedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor verhuurbedrijven bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat van de verhuur ingericht is. En veel kant-en-klare functionaliteiten bevat die je snel in gebruik kunt nemen. Zodat maatwerk niet nodig is. En je snel kunt schakelen door een kortere implementatietijd. Bovendien kan je onze software voor verhuurbedrijven makkelijk uitbreiden met onze andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer. Want ook dat zijn bouwstenen voor een goed digitaal systeem.

De Offimac verhuursoftware ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Ons softwaresysteem vermindert de administratie, verbetert de uw interne werking van je processen en helpt je kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van offerte tot factuur. Het voordeel hiervan is dat medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor verhuurbedrijven is een geïntegreerde oplossing voor KMO-bedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bedrijven kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor verhuur:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONZE VERHUURSOFTWARE IS EEN MODERNE TOTAALOPLOSSING

Het gebruik van goede software is een essentiële stap voor elk verhuurbedrijf dat streeft naar maximale efficiëntie. Want goede verhuursoftware optimaliseert niet alleen de administratieve processen, maar biedt ook diverse voordelen die bijdragen aan een soepelere bedrijfsvoering.

Als je software voor verhuur wil implementeren in je bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen binnen uw bedrijf gerealiseerd worden. Je kan kiezen voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van jouw bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseer je pas als al uw afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan je dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket. Want zulke oplossing biedt grote voordelen. En het is de meest efficiëntie manier om je bedrijf goed aan te sturen.

Onze software voor verhuurbedrijven is bovendien ontwikkeld voor moderne verhuurders. Want ons pakket kan je gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Op de bureau werk ook jij waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En ben je op de baan kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat je steeds heel makkelijk aan informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

ONZE VERHUURSOFTWARE IS HEEL GEBRUIKSVRIENDELIJK

rental offimac business central rental software

Je kan onze verhuursoftware modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want veel medewerkers zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software voor verhuurbedrijven zich aan al naargelang het toestel en de plek waar je medewerkers werken. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat jouw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als je zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap wilt laten groeien? Dan zit je zeer goed bij ons! 

TWAALF VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR VERHUUR

 Eén van de belangrijkste voordelen van onze verhuuroplossing is dat het de verhuurprocessen vereenvoudigt en versnelt. Met behulp van deze verhuursoftware kunnen verhuurbedrijven bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwe verhuurovereenkomsten aangaan, de beschikbaarheid van hun inventaris bijhouden en de verhuurstatus van hun spullen volgen. Dit maakt het mogelijk om sneller te reageren op verzoeken van klanten en om de verhuurprocessen efficiënter te laten verlopen.

De sterkte van onze verhuursoftware is dat wij kant-en-klare software voor de verhuur hebben. En dat we elke afdeling van het verhuurbedrijf kunnen automatiseren. Zodat verhuurbedrijven stap-voor-stap hun digitaal systeem kunnen uitbouwen. En dat alles met elkaar samenwerkt, zonder dat duur maatwerk nodig is om pakketten met elkaar te verbinden. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren. En dit alles maakt onze software voor verhuur ook zeer compleet. Want de mogelijkheden van onze software voor verhuurbedrijven zijn werkelijk zeer groot.

Onze verhuursoftware is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie van onze verhuursoftware. Want Microsoft investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen voor innovatie. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is het een wereldwijde marktleider die stabiliteit en vooruitgang biedt. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze verhuursoftware voor moderne verhuurbedrijven:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT, PARTNERS IN SOFTWARE VOOR VERHUUR

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert integreert zeer veel nieuwe technologie. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor verhuur werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dus met Offimac software voor verhuurbedrijven zit u goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van jouw platform!

Bovendien hebben slechts weinig softwarehuizen zoals Offimac meer dan 40 jaar expertise. Wij kennen de verhuur en weten waaraan verhuursoftware moet voldoen. En we luisteren al meer dan 40 jaar naar klanten hoe we hen vandaag en morgen kunnen helpen.

ANDERE ICT-OPLOSSINGEN EN TOEPASSINGEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de verhuursector. En dat is 1 van onze troeven. Want dat zorgt er voor dat het bedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is niet alleen efficiënt maar ook aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere toepassingen voor bedrijven:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

gewezen Algemeen Directeur, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?