Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

VERHUURSYSTEEM DAT HEEL JOUW BEDRIJF AANSTUURT

Denk je aan nieuwe software voor je verhuurbedrijf?
En wil je jouw administratie verlichten en er zorgen dat alles efficiënt verloopt?
Laat ons modern verhuursysteem dan jouw digitale bondgenoot zijn!

 

Verhuurders kunnen vandaag de dag niet meer zonder goede verhuursoftware. 

Ons verhuursysteem voor moderne verhuurbedrijven is gebaseerd op Business Central van Microsoft, de marktleider in bedrijfssoftware voor KMO. En bovenop dit sterk basisplatform installeren wij kant-en-klare modules voor de verhuur. Zodat onze verhuursoftware zorgt voor de aansturing en verlichting van heel je bedrijf. Van marketing tot factuur. Want onze oplossing automatiseert heel de verkoop, planning en administratie in de verhuur. En dat op een zeer efficiënte manier. Omdat alle processen naadloos op elkaar aansluiten. Zodat verhuurbedrijven snel en winstgevend worden!

rental offimac clients

KRACHTIG VERHUURSYSTEEM DAT HET VERSCHIL MAAKT

Inzake software voor verhuurbedrijven is er zeer veel mogelijk. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseer je pas wanneer u alle afdelingen en software naadloos op elkaar afstemt in de vorm van één geïntegreerd softwarepakket. En dat dit pakket heel de organisatie aanstuurt.

Voor de verhuurbranche ontwikkelden wij specifieke verhuurmodules die we aan Microsoft Dynamics 365 Business Central toevoegen. En die we met elkaar verbinden in de databank. Zodat je 1 samenwerkend softwaresysteem krijgt. En dit verhuursysteem kan je uitbreiden met nog meer software zoals planningssoftware, documenten en apps.

Ons verhuursysteem op basis van Dynamics 365 Business Central vermindert de administratie, verbetert de interne processen en helpt  kosten besparen. En het is een verhuursysteem waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. Omdat data automatisch doorgetrokken wordt van contract tot factuur. En dat is een grote troef van onze verhuursoftware. Want medewerkers krijgen hierdoor meer tijd voor klanten. En zij kunnen hun job efficiënt doen. Want onze software bevordert de efficiëntie en productiviteit. En het zorgt er voor dat verhuurders kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor de verhuur:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONS VERHUURSYSTEEM IS MODERN, MOBIEL EN FLEXIBEL

Offimac software voor de verhuur is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Want de wereld is mobiel vandaag de dag. En veel van het werk, de planning en de administratie gebeurt liefst van al meteen op de juiste plek. Ons verhuursysteem kan je gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau gebruik je waarschijnlijk het liefst een laptop, PC of tablet. En ben je onderweg of bij klanten kies je waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software voor verhuur werkt op al deze toestellen, zodat je steeds heel makkelijk aan informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

Je kan onze verhuursoftware zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die u heeft. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne verhuurders zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze verhuursoftware zich aan al naargelang de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat je niet moet zoeken. 

Dus als je zoekt naar sterke en mobiele software voor verhuurbedrijven, dan zit u goed bij ons en Microsoft. Want samen vormen wij een ijzersterke combinatie!

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL IS DE BESTE BEDRIJFSSOFTWARE

Omdat ons verhuursysteem steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in de verhuur. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een leverancier die stabiliteit en grote continuïteit biedt. Samen bieden wij zeer goede software voor verhuur, die zeer toekomstgericht en bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun organisatie krijgen.

Onze Business Central software voor verhuurders is ook flexibel in gebruik. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software voor verhuur kan u uitbreiden met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk verhuurbedrijf van klein tot groot!

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

TROEVEN VAN ONS VERHUURSYSTEEM

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze verhuursoftware:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN PARTNERS VOOR UW SOFTWARE VOOR VERHUURDERS

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de bouwsector zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

 

ANDERE OPLOSSINGEN DAN VERHUURSOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor bedrijven. Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen die we ook bieden:

 

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR DE SOFTWARE VOOR VERHUUR VAN OFFIMAC?

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

voormalig Algemeen Directeur, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?